SATIŞ YAP

HearthStone

Ürün Sms ile Al Puan Kazan Fiyat Adet İşlem
Hearthstone Deck of Cards 1 Packages - 2 2,92 TL Satın Al
BattleNet Gift Card 20 - 92 89,27 TL Satın Al

Heartstone Pack Kodu Nasıl Yüklenir?

Öncelikle Heartstone pack kodu satın alma işlemi için sitemizde yeterli bakiyeye sahip olmanız gerekmektedir. Kredi kartı, havale veya mobil ödeme ile bakiyenize para miktarı ekleyebilirsiniz. Satın alma işleminden sonra size anında pack kodu ulaşacaktır. Bunun için eu.battle.net sitesine hesabınızla giriş yapın. Daha sonra “Account” menüsüne girdikten sonra çıkan ekranda, sağda beliren “Add a Game” seçeneğine tıklayın. Karşınıza Heartstone pack kodu gireceğiniz bir metin kutucuğu gelecektir. Buraya kodunuzu girerek işlemi tamamlayabilirsiniz.

Hearthstone Deck of Cards 1 Packages Satın Almak

Hearthstone Deck of Cards 1 Packages

Heartstone, yüzbinlerce hayrana sahip Blizzard tarafından geliştirilmiş ve battle.net bağlantısıyla oynanabilen bir kart oyunudur. Blizzard ilk olarak Heartstone´u çok bilinen oyun fuarlarında duyurmasından önce, en azından firmanın diğer oyunlarına benzer, ancak bu türe yeni bir soluk katacağını düşünerek merakla beklemişti. BlizzCon fuarında oyun duyurulduğunda birçok Blizzard hayranı hayal kırıklığına kapılmıştı; zira Heartstone, yeri yerinden oynatacak bir oyun değil, basit bir kart oyunuydu. Zaman geçtikçe oyunu deneyen kişilerdeki o ön yargının yerini, firmanın diğer oyunlarının getirdiği detay, kalite ve çekicilik aldı. Şu an battle.net üzerinden binlerce kişinin zevkle oynadığı bir oyun haline geldi. Oyunun elbette en çekici tarafı, dünya üzerinde milyonlarca kişinin oynadığı Warcraft evreniyle bağlantılı olması. Oyundaki karakter ve ırk sınıflarının birçoğu yine bu kart oyununun içerisinde yer alıyor. Mage, Paladin, Garrosh gibi Warrior sınıfında olan ve Wow oynayanların oldukça aşina olduğu karakterler var ki, Heartstone´u bir adım öne taşıyor.

Hearthstone Deck of Cards 1 Packages Ucuz Satış Fiyatları

Oyun, kart oyunu dendiği zaman akla gelen sığlıkta kalmıyor. İçerisinde seslendirmeler, animasyon çizimler gibi dinamikler mevcut. Kartlardaki karakterlerin her birine özgü seslendirmeler enfes düzeyde. Ve bunlar oldukça başarılı.  Hearthstone Deck of Cards 1 Packages satış fiyatları diye bir ibare yok, keza oyun Free to Play (ücretsiz oynanabilen) bir oyun ki, oyunun anlaşılması pek zor değil. Açıklamalar yerli yerlinde ve herkesin kolayca kavrayabileceği bir yapıda. Temelde öğrenmesi kolay olsa da, oynadıkça taktik ve strateji anlamında sizi bir seviye üste sıçratıp müthiş savaşların içerisine atıyor. İçerisinde mana, Hero Power gibi RPG oyunlarda dahi rastlayabileceğimiz geçici geliştirme modları var. Bunlarla savaşlarda dönüm noktaları oluşturabilir, rakibinizi alt etmede avantaj elde edebilirsiniz. Farklı sınıf ve ırklar arasında güç farklılığı olduğunu da söyleyebiliriz.

Oyunun ilerleme ve seviye atlama kısmına geldiğimizde asıl can alıcı noktayla karşılaşmış oluyoruz. Bizim için önemli olan unsur elimizde olan kartlar. Bu kart karakterleriyle oynayarak elde edilen tecrübe puanına göre seviye atlıyoruz ve belli bir seviyeye kadar ulaştığımız ekstra altın ve bazı sınıfların gizli karakterlerini de açabiliyoruz. Sahip olduğumuz bazı kartlar altın türünde de gelişebiliyor seviye atladıkça bize avantaj sağlıyor. Oyunun temelde ücretsiz olduğunu söylemiştik ancak gold seviyede kart satın alma, kart koleksiyonunu genişletme gibi sizi rakipleriniz karşısında öne taşıyacak olan avantajı elde etmek için booster paketi satın almanız gerekiyor. Bunun için sitemizden ucuz Heartstone pack kodu satın alarak da bu altınlara anında kavuşabilirsiniz. Normal olarak ilerlemeyi seçtiğimiz oyunda her galibiyet ile bir üst seviyeye çıkmamızı sağlayacak olan tecrübe yıldızları alıyoruz. Mağlup durumda ise bir derece bunları kaybediyoruz. Doğal olarak sabit oyun desteleriyle ileri seviyelere yükselebilmek oldukça zor. Bilhassa daha üst bir seviyede karşımıza, elinde paket satın alınarak elde edilmiş ve nadir kartlara sahip oyuncular çıkıyor. Bu noktada oyunun taktik anlayışını iyice kavrayamamışsanız rakiplerinizi yenebilmek neredeyse imkânsız hale geliyor. Bu sebeple satın alınacak packler çok önemli.